Onze blog

Ons digitale leven

Nieuw webdesign? Zet direct een online marketing campagne op

Als ondernemer ben je eigenlijk altijd bezig met je bedrijf. De dagelijkse zaken regelen, zorgen voor de medewerkers en klaar staan voor de klanten en leveranciers. Maar voor zaken als de website zijn de meeste ondernemers aangewezen op een externe partij zoals een webdesigner die zich hierin specialiseert. Een nieuwe website laten maken kan het bedrijf weer een nieuwe impuls geven.

Een website is tegenwoordig natuurlijk enorm belangrijk voor bedrijven. Vrijwel iedereen kijkt eerst naar de website van het bedrijf en maakt op basis daarvan een beslissing om contact op te nemen. Natuurlijk zijn er altijd uitzonderingen en ook genoeg bedrijven die helemaal geen website hebben, maar een bedrijf dat zichzelf serieus neemt heeft een goede website met een mooi webdesign dat aansluit bij de doelgroep.

Online marketing campagne

Als u aan het rondkijken bent om een nieuwe website te laten maken, dan is het belangrijk om ook direct eens te kijken naar de online marketing. Via het internet zijn er diverse mogelijkheden om uw producten of diensten aan te prijzen bij uw doelgroep. U kunt zich gericht adverteren op een specifieke doelgroep op social media. Of uw website vindbaar maken in zoekmachines voor specifieke zoekwoorden die uw doelgroep gebruikt.

Social media adverteren

Door te adverteren op social media is het goed mogelijk om bij uw directe doelgroep zichtbaar te worden. Social media platformen houden namelijk veel informatie bij van gebruikers. Daarbij kunnen er advertenties worden getoond aan mensen die interesse hebben in bepaalde activiteiten, maar ook mensen die wonen in een bepaalde regio. Of een combinatie van dit alles.

De basis van al deze advertenties zal nog steeds uw website zijn. Mensen kunnen op het sociale media platform doorklikken naar uw website en daar uw producten en/of diensten bekijken en vervolgens contact opnemen. Bij het ontwerp en webdesign van uw nieuwe website is het een goed plan om hier alvast rekening mee te houden. Dit zal de kans op een succesvolle online marketing campagne vergroten.