Onze blog

Ons digitale leven

Pakket met spoed via koerier

Bedrijven zijn er natuurlijk in allerlei soorten en maten. Zo zijn er partijen die een dienst leveren en bedrijven die producten leveren. Vandaag willen we het eens over deze laatste categorie hebben. En dan voornamelijk over bedrijven die in een B2B markt opereren. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een toeleverancier voor garages.

Laten we even een situatie schetsen: Het is 16:00 uur en een belangrijke klant belt met het verzoek of er nog een koppeling geleverd kan worden voor het eind van de middag, ze moeten namelijk nog snel een lus afronden. U wilt deze klant tevreden houden en laten zien dat u dit nog kunt regelen. Het is immers een goede klant die al lang zaken met uw bedrijf doet. Als ondernemer kunt u er natuurlijk voor kiezen om 1 van de werknemers op pad te sturen om deze koppeling af te leveren bij de klant. Maar u kunt er ook voor kiezen om voor hiervoor een koerier in te schakelen, u heeft er dan geen omkijken meer naar..

U geeft de koerier een belletje en en die komt zo snel mogelijk bij u langs om de goederen op te halen en vertrekt direct naar de klant toe. Natuurlijk is deze dienst niet gratis, maar het is wel erg professioneel. Het geeft aan de klant weer dat u zijn verzoek serieus neemt en dat hij op u kan rekenen. Zo houdt u klanten tevreden! Ook op zoek naar een partij die dit kan verzorgen?